Två bloggar…

…innebär att jag inte börjat få flyt i den här ännu. Har köpt ny dator och alla bilder ligger på den gamla så när jag så småningom fått ordning på det och kan lägga in bilder från Moy bogsprojekt och Herjolfsnes m.m. som jag länge tänkt att jag ska fixa. Har massor av gamla grejer att skriva om och troligen är det därför jag inte får tummen ur! Om några dagar är det dags för 12:th night coronation. Ska bli härligt att träffa många av vännerna :). Jag låter bli att ha systress innan vilket känns skönt. Har ett projekt på gång i tankarna men har ingen brådska med det men tänker mig att eventuellt handsy mitt första hela projekt. Har alltid sytt dolda sömmar på maskin tidigare men nu när jag inte har bråttom för att jag “måste” ha nytt garb så tänker jag att det gör inget om det tar tid med sömmarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s